Potser molts veïns i veïnes mai han assistit a un ple. Per això ens agradaria aprofitar aquesta revista per explicar quina és la faena del BLOC en aquestes reunions.

Un partit que està a l’oposició té l’obligació de: controlar la gestió que fa el govern del PSOE-CV dels nostres impostos, preguntar sobre els projectes que es duen a terme al poble i també sobre els que pensem que s’haurien de fer i no es fan, fer propostes per millorar el poble, criticar i denunciar tot el que no es fa bé i votar d’acord amb les nostres idees.

Arribats a final d’any toca fer balanç de la faena del BLOC a l’ajuntament i hem pensat compartir-la amb tots aquells que esteu llegint aquestes línies:

Més de 40 preguntes, amb una mitjana de 8 per sessió. Hem demanat a l’equip de govern sobre les obres de l’ambulatori nou, les contractacions municipals, el llibre d’història del poble, els futurs usos del camp de futbol, la solució al problema dels terrenys de l’antic parc militar, l’escola de persones adultes, comerç local, associacions, …

6 mocions, almenys una cada ple. Hem proposats acords sobre la catalogació del patrimoni municipal, l’ús del valencià a l’ajuntament, en defensa de la cultura del foc,….

4 denúncies a la premsa, sobre les males pràctiques de govern portant propostes al plenari sense revisar, la realització de plens extraordinaris on s’aproven documents mal elaborats, les contractacions a dit sense respectar borses de treball existents, el desinterés per les queixes dels veïns i veïnes del poble,…

I sempre hem votat a favor de totes les propostes que suposen una millora per al poble, ens hem abstés en totes les votacions d’informes amb errors, sense la documentació suficient o amb irregularitats i hem votat no als acords que anaren en contra de les idees progressistes i valencianistes que representa el BLOC.

I per últim, sempre hem escoltat els veïns i veïnes amb el màxim respecte, mentre altres reien o no escoltaven la paraula dels afectats.