Fa dos setmanes ens vam enterar que al terme de Carpesa, just enfront de Mirambell, l’ajuntament de València està pensant en instal·lar una macrodepuradora de més de 50.000 m2 enmig de l’horta de l’altra banda del Carraixet, pràcticament igual de gran que el poble de Carpesa!
Com a veïns i veïnes afectats, el BLOC pensem que se’ns hauria d’haver informat fa temps d’aquest projecte.
En aquest moment, el que està en marxa és la consulta pública sobre l’impacte que tindria sobre el paisatge i encara estem a temps de reflexionar, debatre i plantar cara al projecte si no ens sembla bé.
Per què no se’ns ha explicat res? La nostra experiència ens diu que el silenci sempre amaga males intencions.


DEMÀ DIMARTS A LES 20H LA PLAÇA DE L’ERMITA DE MIRAMBELL HI HA CONVOCADA UNA ASSEMBLEA INFORMATIVA.
NO POTS FALTAR!

El BLOC va preguntar a l’equip de govern després del ple extraordinari, sobre aquest projecte i no sabien res. La veritat és que tenien tota la informació a l’ajuntament i encara no s’havien parat a mirar-la.

Si vols conéixer el projecte bàsic i omplir l’enquesta d’impacte paisatgístic has de clicar ací