Ahir dimarts, veïns i veïnes del poble es van aplegar a la plaça de l’Ermita de Mirambell per informar-se del projecte de macrodepuradora que l’Ajuntament de València té previst construir al terme de Carpesa, just enfront de Mirambell.

La regidora del BLOC a l’Ajuntament, Mª Josep Amigó, que va assistir-ho acompanyada d’altres militants, es va comprometre davant els presents a sol·licitar la celebració d’un ple extraordinari per tractar el tema, així mateix va mostrar la seua profunda decepció per “la nul·la preocupació de l’equip de govern PSOE-CV pel tema” ja que el projecte bàsic de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) estava a l’ajuntament des de principi de mes sense que ningú li fera cas”.
Així mateix, va mostrar el seu recolzament a la mobilització veïnal en contra del projecte.
EVITAR L’ABOCAMENT D’AIGÜES RESIDUALS AL BARRANC DE CARRAIXET ÉS ABSOLUTAMENT NECESSARI PERÒ MACRO-PROJECTES COM L’EDAR DEL PALMARET EN ESPAIS QUE HAURIEN D’ESTAR PROTEGITS, COM L’HORTA DE VALÈNCIA, ÉS UNA ABERRACIÓ AMBIENTAL

DILLUNS 30 D’OCTUBRE ASSEMBLEA AL SALÓ D’ACTES DE L’AJUNTAMENT
ENS TROBEM ALLÍ!