Aquest cap de setmana la banda del poble celebra la festa de Santa Cecília, patrona dels músics, això vol dir Concert, replega dels nous músics, missa amb acompanyament musical i dinar de germanor. Un cap de setmana per gaudir de la música!

DISSABTE 22:30h CONCERTa la LLAR PARROQUIAL

També dissabte el Bloc Jove celebra el seu VII Congrés Nacional a Alboraia, allí es triarà el nou secretari general de les joventuts del BLOC i es marcaran les línies a seguir per l’organització en els propers dos anys.
Després hi haurà un sopar de celebració dels 10 primers anys de vida de l’organitzacióque precedirà a una festa especial.
DISSABTE 18:30H CLOENDA DEL CONGRÉS NACIONAL DEL BLOC JOVE
al Teatre Agrícola d’Alboraia

I des del divendres 27 de novembre CABANYAL PORTES OBERTES 2009,
un homenatge a les cases del Cabanyal i a la vida del barri mariner de la ciutat de València.
No t’ho pots perdre!