CONTRA EL PROJECTE DE LA DEPURADORA EL PITJOR QUE POT FER EL GOVERN MUNICIPAL ÉS ESPERAR


És evident que el BLOC volem un front comú de tots els partits de l’ajuntament en contra del projecte de l’Ajuntament de València de construcció d’una EDAR però també som conscients que el govern del PSOE-CV no estan actuant com hauria de fer-ho.

És per això que el proper dia 16 de desembre a més de votar a favor de la moció en què es mostrarà el rebuig de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell al projecte, també li direm als grups de l’equip de govern què és el que pensem que s’hauria d’haver fet i encara, si es té voluntat, és pot fer.

Si el BLOC estiguérem governant el poble, estaríem treballant a tope,per evitar la contrucció de la depuradora i en estos moments:
  1. Hauríem convocat una reunió amb tots els partits de la corporació per consensuar un pla estratègic per fer front al projecte.
  2. Hauríem exposat el projecte bàsic a l’ajuntament i hauríem telefonat a l’empresa encarregada de l’estudi d’impacte ambiental perquè fera una xarrada informativa per facilitar que s’ompliren en el moment un bon grapat d’enquestes en paper.
  3. Ens hauríem reunit amb els alcaldes pedanis dels pobles directament afectats (Carpesa, Les Cases de Bàrcena, Borbotó, Benifaraig, Massarrojos, Poble Nou) i el de Vinalesa per estudiar el projecte i emprendre accions conjuntament com per exemple, demanar una reunió amb el responsable d’aigües de l’ajuntament de València.
  4. Ens hauríem reunit amb representats de la plataforma ciutadana per oferir-li tota la col·laboració que necessiten.
  5. Hauríem demanat a l’advocat de l’ajuntament que preparara els recursos i les al·legacions al projecte per dur endavant el tema a nivell institucional.
  6. I per suposat, ja faria més d’un mes que s’hauria aprovat una moció en contra.

La majoria d’aqeust punts encara es poden dur a terme, esperem que l’equip de govern abandone la paràlisi i passe a l’acció, que abandone l’ànsia de protagonisme i deixe d’enfrontar-se amb els veïns i comence a treballar.


El BLOC tenim la responsabilitat, i l’acceptem de bona gana, de treballar incansablement per un Bonrepòs i Mirambell millor i res ni ningú ens van a parar. Si l’equip de govern no és capaç de sumar i de treballar tenint una persona a dedicació completa i un assessor que ens costa un dineral allà ells.

Tota la gent del BLOC estem treballant com qualsevol altre veí o veïna amb la plataforma, per convenciment personal, com hem fet sempre, perquè estimem el nostre poble.
Arxivat en: depuradora, política municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *