Quan no hi ha diners el que s’ha de fer és gestionar bé els que es tenen. I això vol dir no gastar en autobombo o en coses prescindibles i dedicar els diners al que necessiten els veïns i veïnes. Però això no és el que fa el PSOE d’este poble. Preferix gastar-se més de 3000 euros en missatges de mòbil que pagar les beques de llibres. Es gasta diners de la Mancomunitat del Carraixet en un Premi per fer política partidista i s’oblida de dedicar més recursos a les associacions del poble. No demana responsabilitats a les empresa de jardineria i de neteja que no cumplixen els contractes i que costen entre les 2 més de 90.000 euros a l’any. Es gasten més 30.000 € a l’any, en pagar a un assesor, o empresa d’assesoria (com ells li diuen…) que considerem no els ha assesorat gens bé. En eixos diners podríem tindre un, o dos auxiliars administratiu més a l’ajuntament, per millorar l’atenció als nostres veïns i veïnes.
El senyor alcalde es dedica a ampliar la col·leccció de fotos amb alts càrrecs polítics però només trau que bones paraules però de diners i serveis, que és el que realment milloraria la nostra vida, res de res. Es gasten els diners de tot el poble en esta revista d’informació municipal per contar mitges veritats o directament intentar vendre’ns la moto. L’equip de govern té por de parlar amb la gent i amb els partits de l’oposició i prefereix que les decisions que prenen acaben en els tribunals com pot ser el cas del Parc Militar i no té ningun reparo en gastar-se subvencions municipals en un ambulatori que saben que hauria de pagar íntegrament la Conselleria de Sanitat. En resum, l’equip de govern i el senyor alcalde ja fa més de tres anys que es dediquen més a fer-se fotos que a gestionar els diners del poble amb criteri i pensant en l’interés general.
I ara, a dos mesos de acabar la legislatura, CV i el PSOE han trencat el pacte de govern, ninguna explicació han donat al respecte, ni els uns, ni els altres, igual pensen que amb eixe gest, i de cara a les eleccions municipals, els veïns i veïnes s’obliden que durant quatre anys el regidor de CV ha votat sistemàticament a favor de totes les propostes del PSOE. Però els veïns i veïnes no podem oblidar que ara fa quatre anys el PSOE va propiciar un pacte de govern amb un partit d’ultradreta per tal de garantir-se que no tindria cap problema per aprovar totes les seues propostes en els plenaris, i així ha sigut, els ha eixit la jugada a les mil maravelles. Votar i callar.
Front açò, el BLOC representem la serietat, la responsabilitat amb els veïns i veïnes i la voluntat de consens, d’ací 2 mesos toca triar.