MINICRÒNICA DEL PLE ORDINARI (2A PART): PREGUNTES DEL BLOC i algunes respostes.

· Reparació enfonsament c/Safor. Resposta: encara no s’han posat d’acord les empreses. Comentari BLOC: Demanem que el senyor alcalde li faça un requeriment a l’empresa perquè es solucione de forma urgent.
· Estudiar la reordenació del trànsit del poble. Resposta: s’estudiarà quan s’acabe l’edifici multifuncional. Comentari: Per fi reconeixen que el canvi fou per a mal, si hagueren escoltat les propostes del BLOC
· Convocatòria d’un Consell Agrari. Resposta: es convocarà quan hi haja temes a tractar. Comentari: Com pot ser que només s’hagen convocat 2 Consells Agraris en 4 anys! Si hui s’han aprovat 2 mocions en el ple sobre agricultura serà perquè si que hi ha temes a tractar no? Poca importància li dóna l’exregidor i l’alcalde als llauradors del poble.
· Ple extraordinari sobre el manteniment de jardins pendents des del mes de juliol de 2010. Resposta: es convocarà després de falles. Comentari: L’alcalde va dir en juliol que es celebraria en setembre i ja han passat 6 mesos. Està esperant a que l’empresa ho arregle ara per no donar comptes i dir que tot està correcte?
· Neteja viària deficient costant molt més diners que abans. Resposta: Si no hi h acap queixa és que el servei és correcte. Comentari: No vivim en el mateix poble? O potser quan governava el BLOC les persones que es queixaven ho feien per ordre del PSOE perquè està clar i tot el món ho sap que el poble està igual o més brut i la neteja costa moltíssimes  més diners a l’any.
PREGUNTES PLENARI DE MARÇ 2011

Pregunta al regidor de medi ambient: Per què s’ha celebrat el dia de l’arbre el 5 de març quan el dia internacional és el dia 31 de gener? Quantes persones han assistit a l’activitat? Quants diners ha costat?
Sense resposta
Pregunta al regidor de cultura: Pensa explicar a la ciutadania per què la seua regidoria ha gasta més de 6000 euros més del que figurava en el pressupost l’any 2010? S’ha fet alguna activitat imprevista?
Sense resposta

Pregunta al regidor d’educació: Per què es gasten diners en coses supèrflues i des de fa 2 anys no es paguen les Beques de Llibres? No és una prioritat ajudar a les famílies en la compra de material escolar i més encara en aquests temps de crisi econòmica?
Sense resposta

Pregunta al Sr. Lluch: Pensa explicar als veïns i veïnes la causa del trencament del pacte de govern? Quina persona es farà càrrec de les seues regidories?
Sense resposta

Prec: El BLOC li preguem al senyor alcalde que cree una Comissió amb tots els partits que conformen l’ajuntament i les associacions usuàries de la Llar Parroquial abans d’arribar a qualsevol acord de cessió de les instal·lacions per poder aprovar el millor acord per al poble. No es pot signar un conveni per a més de 25 anys de forma bilateral alcalde-rector sense comptar amb ningú.
L’alcalde diu que no ho tindrà en consideració.


QUAN ENS CONTESTARAN, D’ACÍ DOS MESOS? 
Arxivat en: plenari, política municipal, preguntes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *