En només 3 dies més de 3200 ciutadans han signat la petició impulsada a Internet pel diputat de Compromís, Fran Ferri, contra la decisió d’eliminar el descompte per a joves en EMT i MetroValència.
Segons afirma Ferri “2012 ha portat una desagradable sorpresa a molts joves valencians que han volgut renovar el seu Abonament de Transport Jove i han descobert que este títol ha sigut suprimit per l’Agència Valenciana de Mobilitat i l’IVAJ (GVA JOVE)”

“Mentrestant, el govern valencià destinarà enguany desenes de milions d’euros en l’organització i pagament del cànon al multimilionari Ecclestone pel gran premi de la Fórmula 1. Els joves valencians no ens movem ni en Ferraris ni en Mclarens, per això demanem una solució”.

Això suposa un increment del 40% en el preu del transport públic per a un sector de la població -els joves- que pateixen més que ningú l’atur i la precarietat econòmica. La crisi no pot justificar este atac a les butxaques dels joves valencians sinó que és precisament en estos moments quan més s’ha de garantir el dret a la mobilitat d’estudiants i treballadors.
Cada signatura ciutadana a esta petició genera automàticament una correu electrònic adreçat al director general de la Generalitat Jove (antic IVAJ), reclamant l’abonament jove.

si encara no has signat la petició clica ací

si vols llegir la notícia completa clica ací