Aquest crònica serà més curta de l’habitual perquè hem decidit canviar-li el format a la secció, vos contarem les informacions més rellevants i si tens algun dubte sempre ens pots escriure i et donarem tots els detalls que coneguem. 
El BLOC hem demanat que per tal que no es faça tan tard i puga vindre més gent als plenaris, o bé s’avance l’hora de començament o bé es faça un cada mes. Esperem que s’atenga el prec.

En aquest plenari ens hem enterat…
DEUTES:
1.-  L’ajuntament de Bonrepòs i Mirambell té un deute total de 1.850.0000 euros repartits de la següent manera: 600.000 en préstecs a llarg termini, 600.000 euros en factures per pagar (300.000 ens els deu la Generalitat del Plan Confianza), 300.000 a un veí per una sentència judicial, 200.000 als propietaris dels terrenys del quarter militar i 150.000 a la Mancomunitat del Carraixet. A aquests diners se li han de sumar els interessos en el cas dels préstecs.
2.- Amb el Pla de proveïdors que endeuta l’ajuntament per a 10 anys ( signat amb el Banc Popular, de moment, a un interés del 5,93%) es pagaran estos dies a tots els creditors amb l’ajuntament fins a 31 de desembre de 2011.

3.- El senyor alcalde no sap quan ens pagarà els 300.000 euros que ens deu la Generalitat Valenciana.

ESCOLA:
4.- A l’escola del poble hi ha més de 60 xiquets i xiquetes de 3 anys inscrits per al curs que ve. Recordem que només hi ha 2 unitats de cada curs d’infantil així és que hi haurà més de 30 alumnes en cada classe.
5.- L’ampliació de l’escola no està a la vista, el curs que ve s’instal·larà un nou barracó (i ja en tindrem 3) i la regidora no descarta que l’any següent se’n col·loque un altre.
6.- Fa dos mesos entraren a furtar en un barracó i a dia de hui no s’ha posat cap denúncia i encara no se sap si l’assegurança es farà càrrec del robatori. L’alcalde li passa la pilota a la directora, que diu que es va comprometre a posar la denúncia.
7.- La Conselleria no ha pagat encara a les llibreries el bonollibre d’aquest any ni les beques de menjador del que portem de 2012.Encara no s’ha publicat la convocatòria de les beques de menjador per al curs 2012-2013 i la regidora no descarta que desapareguen tant les beques com el bonollibre per a l’any que ve.
AMBULATORI:
8.- Encara no hi ha data per a la inauguració del nou ambulatori. 
9.- A Bonrepòs i Mirambell, per població, ens correspon un altre ATS. La regidora confirma que no l’enviaran i no desmenteix que si es jubila D. Santiago es substituisca la seua plaça ni que estiga clar que es cobrisquen les vacances dels metges i ATS com fins ara ha segut habitual. Això si, diu que si no es cobreixen la sentiran en Conselleria, ja vorem.
OCUPACIÓ:
10.- S’han acabat els programes de foment de l’ocupació PAMER, ENCORP i Salari Jove. Uns quants contractes temporals a l’any per a persones del poble que desapareixen.
ALTRES TEMES:
11.- S’acaba el PaintBall i l’any que ve hi haurà escola de futbol en camp de terra: quant ens costarà acondicionar el camp de futbol? Hi haurà xiquets/tes que s’apunten? Es pot crear una escola sense gespa artificial? Ho preguntarem.
12.- No ens han aclarit encara el “per què? qui? com? …” de la fumigació dels parcs infantils amb substàncies tòxiques. Hem presentat un escrit per registre d’entrada perquè l’encarregat de la brigada de jardineria ens conteste, per escrit.
13.- La regidora i 3a tinent d’alcalde s’ha negat a donar uns criteris pels quals unes ativitats esportives, culturals o d’oci es paguen (totes les esportives,  teatre infantil…) i altres no (balls de saló).

14.-  Entorn del jardí botànic: Ha canviat la normativa per usar els paellers per intentar que la gent es faça més responsable del seu ús i també prompte funcionarà la bàscula.