El passat 12 d’octubre al voltant de les 5:00 de la matinada mentre un grup de veïns i veïnes del poble gaudia del final de la verbena del ball de disfresses, el regidor de festes, Sr. José Laguna va ser retirat del recinte de festes per membres de Protecció Civil per tal d’evitar una agressió a un veí del poble. L’excusa que va posar el regidor per justificar l’agressió fou que, el veí en qüestió, li havia tirat un cubata.  
 
El Sr. José Laguna, regidor de festes,  va oferir tanta resistència, que van haver d’actuar sobre ell un amic seu i fins a tres membres de Protecció Civil i mentre el retiraven de la carpa de festes es va dedicar a propinar insults de tipus homòfob dirigits al veí del poble (“maricón de mierda, suéltame que le mato, maricón de mierda”).
 
Pel que tenim entès el mateix regidor va protagonitzar una altra escena similar unes nits abans, durant la mateixa setmana de festes.
 
La policia local va acudir a la carpa i davant el que estava ocorrent (assetjament per part de familiars i amics del Sr. Laguna a les 4 persones que recolzaven a l’agredit i en especial a la regidora del BLOC) van minimitzar els fets amb l’expressió “mujer, son fiestas!”. Davant d’aquesta actitud vam decidir no denunciar en eixe moment.
 
Com a BLOC pensem que l’actitud mostrada pel regidor de festes és impròpia d’un representant públic d’este ajuntament i que l’intent d’agressió i els insults homòfobs són una falta molt greu en l’exercici del càrrec que ocupa, per això a nivell polític demanarem que s’explique davant del poble en un ple i la seua dimissió com a regidor del nostre ajuntament.
 
Ens agraden les festes majors i mai havíem viscut uns fets semblants, no volem violents i feixistes en les nostres festes. La violència mai es pot justificar i molt menys si la genera un respresentant de l’ajuntament.