El proper 14N tindrà lloc una jornada de vaga i lluita europea. A Grècia, Portugal, Itàlia i l’estat espanyol, junt a Malta i Xipre està convocada vaga. A més, a altres països n’hi hauran vagues parcials o mobilitzacions generals. També a França, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Regne Unit… es faran accions de lluita i solidaritat envers les polítiques dels governs estatals i de la Unió Europea.

Aquest dia d’acció i solidaritat és el primer on, en un bon nombre de països, es fa, simultàniament, una jornada de vaga. Concretament en aquells on les polítiques d’auteritat estan afectament més durament a la població: empobrint-la i desposseint-la de drets i prestacions.

Cal aconseguir la màxima participació per impedir que continuem pagant una crisi que no hem generat, ni un deute que no devem.

El #14nov2012 tots i totes a la Vaga!