El passat dimecres 30 de gener, durant el ple ordinari, el Bloc-Compromís de Bonrepòs i Mirambell va presentar una moció en què proposava que els pressupostos municipals i el seu estat d’execució estigueren accessibles a la web de l’ajuntament titulada “pressupostos online”.
Mª José Amigó, portaveu de BLOC-Compromís, va justificar la proposta al·legant que cal “millorar la transparència de l’ajuntament i facilitar l’accessibilitat a documents, que són públics, als veïns i veïnes interessats tant com siga possible”, així mateix considera que “la ciutadania té dret a saber en què es gasten els diners dels seus impostos i els deutes de l’ajuntament”.

A l’ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, des que el PP va assumir l’alcaldia hi ha un tècnic informàtic contractat sense cap procés selectiu, directament per l’alcalde, per tant no caldria cap despesa extraordinària per portar a terme la proposta tal com explica la moció presentada.
El PP, que té majoria absoluta, va argumentar en paraules de l’alcalde F. Traver (PP) que “no és necessari perquè qualsevol veí pot anar a l’ajuntament i demanar-los”.
Els valencianistes, consideren que la majoria de ciutadans tenen accés a internet i en canvi, no tenen disponibilitat per acudir a l’Ajuntament en horari d’oficina, i que el que demostra l’alcalde “és que té por que la ciutadania conega els comptes i puga criticar al seua política de, com tinc majoria absoluta em gaste els diners on vull”, explica Mª José Amigó.
El resultat de la votació fou 6 vots en contra (PP) i 5 vots a favor (BLOC i PSOE).
Fa 10 mesos, el 28 de març de 2012, el PP ja va impedir que els plens municipals es gravaren per part del tècnic informàtic i es penjaren a la web de l’ajuntament al·legant motius tècnics totalment inexistents ja que és una pràctica habitual en altres ajuntaments com Burjassot o Rafelbunyol.
La regidora valencianista, assegura que “les propostes de transparència del BLOC-Compromís van a seguir perquè la ciutadania té dret a saber i l’obligació dels càrrecs públics és facilitar el dret a la informació”.