Després de preguntar a tots els plenaris des de juliol del 2011 a la Sra Sancho (regidora d’educació de Bonrepòs i Mirambell) i que se’ns contestara sistemàticament amb frases tan concretes com: “estamos en contacto permanente con la Conselleria, se estan tomando medidas, nos hemos reunido con el director general y esta estudiando las necesidades, etc.” i, a la vegada, vore com: s’instal·lava un nou barracó a l’escola, s’havia de suprimir una aula multiusos per encabir una nova classe de 3 anys… l’1 d’agost de 2012, vam decidir aprofitar la web volemsaber.com de Compromís per fer-li la pregunta directament a la Consellera d’Educació.

volemsaber_escola

El dia 24 d’agost de 2012, el nostre diputat Fran Ferri va presentar la nostra pregunta per registre d’entrada a la Conselleria.

preguntaEscola_Corts

Ni més ni menys que 5 mesos després (1 de febrer de 2013) la Consellera ens ha contestat amb un blablabla per no dir res. A continuació podeu llegir la resposta, jutgeu vosaltres mateixos. La nostra pregunta ara mateix és, el curs que ve quants barracons s’instal·laran? On estan les promeses electorals del Partit Popular de Bonrepòs i Mirambell?

respostaConsellera