EL Bloc-Compromís estem compromesos des de fa quasi 7 anys amb la lluita per la veritat que estan portant a terme de forma exemplar els familiars de les víctimes de l’accident que tingué lloc el dia 3 de juliol de 2006. Volen saber la veritat: per què va ocórrer aquest accident que va costar la vida a 43 persones i en va ferir greument a 47? Es podria haver evitat amb una inversió major en seguretat?

Volen també saber per què i qui va orquestrar tota la manipulació sobre l’accident per amagar la veritat, per impedir una investigació profunda i independent, per impedir un judici just.

Perquè estem compromesos amb aquesta lluita i no volem que es torne a repetir, participem a les concentracions mensuals i hem presentat diverses mocions demanat la reobertura de la investigació per part de la Generalitat Valenciana.

Dimecres passat, al ple ordinari Bloc-Compormís i el PSOE presentàrem una nova moció demanat la reobertura de la comissió d’investigació i la celebració d’un homenatge de forma anual cada dia 3 de juliol.
El PP amb la seua majoria absoluta va rebutjar la proposta.

Entenem que per tapar les vergonyes del seu partip, els regidors i regidores del PP Bonrepòs i Mirambell perden fins i tot la humanitat.

El dilluns 3 de juny tornarem a eixir a la plaça de la mare de déu de València.