El passat divendres 18 de juliol, Compromís Bonrepòs i Mirambell vam celebrar per primera vegada la nostra festa de fi de curs.

Aquesta idea sorgida uns dies després de l’èxit de les eleccions europees va anar prenent forma i finalment es concretà amb una vesprada d’activitat frenètica.

IMG_0018

El dia anterior vam fer una taller de pastisseria per posar-los un somriure a les galetesque serviríem amb el café. El resultat va ser rústic però allò important va ser l’elaboració col·lectiva, la sensació que treballant ens ho passem bé. Moltes gràcies a l’equip de pastisseria.

La vesprada va començar amb el muntatge de l’escenari i les taules per sopar, la prova de so dels músics i sobretot, l’assemblea oberta on més d’una trentena de persones vam parlar de sanitat, d’educació, de benestar social, de festes i joventut, de mobilitat, d’esports i d’urbanisme… en xicotets grups vam desenvolupar els diferents temes i després vam posar les nostres idees en comú. Què profitosa va resultar la trobada. Ara hem de juntar-nos per desenvolupar propostes concretes però quantes aportacions i quina qualitat. Gràcies a totes les persones que vau participar!

Després a sopar a la fresca, quasi un centenar de persones conversant i rient en un jardí del poble una nit d’estiu. Quin goig que féiem allí tanta gent compromesa, la majoria del poble i un grupet de pobles de la comarca: Meliana, Carpesa, Albalat, Rafelbunyol, Massamagrell, Alboraia… Gràcies per acompanyar-nos en la nostra festa!

tabernicolas_retocadaI per acabar, la traca final, un excel·lent concert del grup Veus Manifestes (format per Mireia-excantant de Rapsodes- i Tomàs de los Santos), poesies musicades amb un dolçor que emociona, i de segon plat Tabernícolas, un grup jove del poble que amb el seu rock ens va fer moure l’esquelet fins a les 2 de la matinada. Ens agrada la música en directe. Segur que repetim la proposta.

Gràcies a totes les persones que vau vindre i fins a la propera!