En el vídeo podeu viure per uns instants l’ambient de treball que es creà durant la taula redona d’educació i sanitat, moltíssimes idees de govern per portar a terme, la intervenció de Mª Josep Ortega…

Reserva’t el dissabte 18 d’abril, que farem una altra sobre Cultura, esports i festes

A continuació pots llegir la crònica de l’acte que hem enviat a la premsa i que pensem que explica fidelment el que va ocórrer

50 veïns i veïnes de Bonrepòs i Mirambell es reuneixen per elaborar el programa de Compromís de sanitat i educació

El passat dissabte 27 de març de vesprada Compromís Bonrepòs i Mirambell va convocar a tots els veïns i  veïnes del poble interessats en educació i sanitat a una jornada de treball per elaborar conjuntament el programa electoral.

Més de 50 persones van acudir a la crida i durant més de 2h van debatre i fer propostes que s’incorporaran al programa i seran accions de govern depenent dels resultats electorals.

L’acte va començar amb la lectura d’un text de condol i un minut de silenci per les víctimes de l’accident d’avió ocorregut la setmana anterior.

Va presentar i moderar l’acte Rosella Antolí, candidata a l’alcaldia, que va destacar que “en el segle XXI ja no es pot governar d’esquenes a les persones, ni tan sols és temps de governar per a les persones sinó que el que cal i pel que aposta Compromís és per governar amb les persones.” “Ací al nostre poble mai s’ha celebrat abans un acte com aquest, és hora d’escoltar i dialogar amb la ciutadania perquè això és realment la democràcia”

Seguidament els portaveus dels equips de treball van presentar les idees i la dinàmica de treball de la sessió.

Els assistents es van agrupar per interessos: sanitat, educació obligatòria, educació artística i esportiva i educació inclusiva. I passats 20 minuts es van posar en comú inquietuds, problemes que té la sanitat i l’educació al poble i possibles accions de govern que podrien millorar aquests camps.

Va concloure l’acte Mª Josep Ortega, candidata a les Corts Valencianes i coordinadora de les sectorials de Compromís. i que va explicar als assistents com s’ha elaborat el programa autonòmic també de forma cooperativa “en Compromís som innovadors, estem canviant la manera de fer política i la ciutadania respon perquè se sent capaç i necessita ser protagonista del canvi”

Compromís per Bonrepòs i Mirambell considera un èxit la convocatòria i anuncia que farà una altra jornada de treball el dia 18 d’abril sobre cultura, festes i esports.