El PP esta setmana ha repartit el seu butlletí dedicat a explicar en 4 fulls el que resulta per a tots els veïns i veïnes inexplicable: “Perquè cobra el doble de l’alcalde anterior”

Explicar l’inexplicable és quasi impossible per això la nostra candidata, Rosella Antolí Santolària, ha penjat un nou vídeo al seu videoblog titolat “Diners“. Podeu vore la resta de vídeos i deixar els vostres comentaris a www.rosella.compromis.net

Per completar la informació, vos recomanem que visiteu el següent enllaç on explicàvem ja fa un temps (gener 2013) com es repartien els diners dels càrrecs electes i els grups polítics i que segueix en vigor hui en dia.

A més, et recomanem visitar la pàgina web de transparència de Compromís on podràs trobar els sous de tots els càrrecs públics i assessors de Compromís tant en els pobles com les ciutats, les Corts Valencianes, el Congrés i el Parlament Europeu. També podràs consultar l’aportació als grups municipals, una llista de regals a càrrecs electes, els comptes i l’organigrama de Compromís, etc.

www.compromis.net/info/transparencia

#AmbValentia