El passat divendres 31 de juliol fou un dia especial per al nostre poble: Jorge Rodríguez (president de la diputació de València) i Mª Josep Amigó (vicepresidenta) van visitar Bonrepòs i Mirambell per reunir-se amb els alcaldes i alcaldesses de la comarca (6 dels quals representants de Compromís- a la foto amb el també diputat per Compromís, Josep Bort).

IMG-20150803-WA0007

Era la primera vegada que des de la Diputació es convocava un acte d’aquestes característiques i va transcórrer en un ambient molt cordial i col·laboratiu.  Es va parlar de les properes subvencions que arribaran als diferents pobles, del recolzament específic que necessiten els ajuntaments, de les noves prioritats de la institució, el compromís amb la transparència i el repartiment equitatiu dels recursos, etc.

Tot i que es va convidar a tota la corporació, per part del PP només va assistir F. Traver (a la foto la corporació amb el president i la vicepresidenta).

FotoDipu1

Després d’aquesta reunió, vam aprofitar la presència de la nostra regidora ivicepresidenta de la diputació per fer una altra trobada, en aquest cas amb tots els regidors i regidores de Compromís de l’Horta Nord al Centre Cívic.

IMG-20150803-WA0009  P2190402

Fotos de treball dels regidors i regidores de Compromís de l’Horta Nord amb la Mª Josep Amigó