Se n’anem uns dies de vacances però abans d’anar-nos-en Compromís per Bonrepòs i Mirambell hem presentaat 2 mocions per al ple ordinari de setembre:

Una moció en relació amb la sostenibilitat que demana al ple l’adhesió de l’Ajuntament al Pacte d’alcaldes i alcaldesses (podeu llegir més informació sobre aquest pacte ací)

Una altra moció demanant la retirada de les plaques commemoratives on apareguen imputats o condemnats per corrupció, la no col·locació de noves plaques i la retirada de plaques amb símbols franquistes que encara perduren a algunes façanes del poble.

Per últim ens hem coordinat amb regidors i regidores de Compromís dels pobles de les vores del Barranc de Carraixet i hem presentat conjuntament una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per adequar els marges del Carraixet com una via verda des de la mar fins a Bétera. Ha segut un treball cooperatiu molt interessant que hem batejat com la Taula del Carraixet que en setembre reprendre’m per fer noves accions en favor d’aquesta idea.

Passeu molt bé estos últims dies del mes d’agost, ens retrobem en setembre.