Bonrepòs i Mirambell, on més ha baixat l’atur de l’Horta Nord

Levante-emv 22/03/2017

A Bonrepòs i Mirambell, segons el diari Levante-EMV (22 de març 2017),  és on més ha baixat l’atur des de febrer de 2016 a febrer de 2017, un 22,35% menys de persones aturades. I encara més, és el poble de més de 1000 habitants on més ha baixat l’atur femení, un 18,75%.

Aprofitem aquesta entrada per felicitar a la nostra companya Rosabel per la tasca que està fent coordinant l’àrea de promoció econòmica. Si hi ha hagut aquesta reducció ha segut en gran part per les decisions que ha anat prenent des del primer dia, prioritzant la contractació d’una orientadora laboral en la primera subvenció que ens ho va permetre (cal recordar que l’ajuntament tot i tancar l’any en superàvit no pot treure una plaça o contractar personal amb recursos propis), treballant colze a colze amb ella i apostant per allargar-li el contracte el màxim possible (fins al 31 de desembre) i tornant a apostar per contractar a una altra persona amb aquest perfil de seguida que ha eixit una altra subvenció.

En paraules de la mateixa Rosabel, “des que sóc regidora de Compromís en Bonrepòs i Mirambell, un dels meus objectius ha segut potenciar els recursos per a que les persones aturades del poble troben oportunitats reals que els permeten aconseguir un treball digne i en condicions. Crec que en aquest camp he pogut aportar la meua experiència professional. Molt hem fet per a que l’àrea d’ocupació funcione eficientment. Enhorabona als tècnics municipals i sobretot a les persones que han trobat faena. Continuarem treballant per reduir l’atur al nostre poble“.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *