9 d’octubre i bones festes

9 D’OCTUBRE DIA DELS VALENCIANS I VALENCIANES

Amar i protegir totes les persones i el poble.

Fer regnar la justícia i vetlar perquè els grans

no oprimisquen els menuts

(Jaume I)

El 9 d’octubre ens reconeguem com a poble. Enguany, més que mai, hem de prendre consciència que per a projectar-nos al futur necessitem un finançament just i un reconeixement del deute acumulat després d’anys i anys de rebre molt menys del que ens correspondria. Igualment hem de saber que som un poble amb un dret civil particular que cal recuperar tal i com està contemplat al nostre Estatut. Compromís som un partit d’estricta obediència valenciana i ens deixarem la pell per millorar el benestar de tots els valencians i valencianes.

Animar-vos a eixir al carrer i gaudir de les nostres festes. Cal que omplim d’alegria i somriures el nostre dia a dia, teixirem complicitats i de les tristors farem fum.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *