Auditori ple en la Presentació de la candidatura

Ahir de vesprada, la sala de sessions de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell es va omplir de gom a gom en la presentació de la candidatura del grup local de Compromís. La candidata a cap de llista, i actual alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, Rosella Antolí, va conduir l’acte, el qual també va comptar amb la presència de Papi Robles i Carles Esteve, que integren la llista de Compromís a les Corts Valencianes. En les diferents intervencions, s’hi va destacar la necessitat que Compromís estiga ben representada en totes les institucions, perquè com va dir la candidata, “l’èxit de la gestió municipal, en un poble menut com és Bonrepòs i Mirambell, depén en gran mesura del suport de les institucions superiors, Generalitat i Diputació, i no és casualitat que des què Compromís està en les institucions les ajudes estan arribant a tots els pobles amb criteris objectius”. Amb estos recursos i la bona gestió s’han pogut fer obres necessàries pendents des de fa temps, polítiques serioses en les àrees d’ocupació i benestar social entre d’altres. Així mateix, en aquest sentit, va destacar l’acord amb l’Ajuntament de València, gràcies al qual els jubilats i pensionistes de la localitat tenen accés al Bono Oro de la EMT.

La llista que presenta Compromís per Bonrepòs i Mirambell enguany resulta molt potent. En primer lloc, per la gran quantitat de persones que la formen, fins a 20 persones entre llista i suplents. En segon lloc, per la diversitat de les persones que la integren, amb noves incorporacions de persones que provenen del món de l’esport o del comerç local. A més, cal destacar que la número 2 de la llista és Mª Josep Amigó, actual vicepresidenta de la Diputació de València. Així mateix, tanca la llista de manera simbòlica Natxo Costa, veí de Bonrepòs i Mirambell i que durant aquesta legislatura ha segut Director General de Comerç i Consum, i que ha destacat per la defensa dels interessos del xicotet comerç i la regulació dels horaris comercials.

Candidatura completa

1.- Rosella Antolí Santolària

2.- Mª Josep Amigó Laguarda

3.- Rosabel Bolaños Otero

4.- Doménec Hurtado Juan

5.- Josep Ros Belver

6.- Carmen Montesinos Orts

7.- Amparo Alcolea Valero

8.- Nelo Juste Martí

9.- Ruth Ruiz Arias

10.- Xavier Martínez Orts

11.- Xavier Albert Ros

Suplents

S1.- Inma Martí Leon

S2.- Rosa Salvador Sánchez

S3.- Jordi Cervera Trenco

S4.- Santi Garcia Gallego

S5.- Edilene Santos Ramos

S6.- Tica Monzó Ramírez

S7.- Xavier Barrachina Aparisi

S8.- Xusa Alemany Martínez

S9.- Natxo Costa i Pina

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *