Compromís proposa un debat públic als altres candidats/es locals

Des de Compromís entenem que una manera d’acostar als veïns i veïnes del poble els diferents projectes polícs que es presenten a les eleccions, és organitzar un acte obert a la ciutadania en què els diferents partits expliquen les seues propostes i que els veïns i veïnes puguen traslladar les seues inquietuds i dubtes als diferents candidats i candidates.
És per aquest motiu que Compromís per Bonrepòs i Mirambell hem proposat als altres 3 candidats/es a l’alcaldia la celebració d’un debat públic el dia 15 de miag on puguen debatre explicar les seues propostes per al poble i atenguen les inquietuds i els dubtes dels veïns i veïnes.

Rosella Antolí, com a candidata a l’alcaldia, ha traslladat la proposta amb una carta entregada personalment a la resta candidats i candidata. Estem a l’espera de rebre resposta.

Carta proposta debat eleccions municipals 2019

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *