Ens volem fer ressò de la notícia publicada al Levante EMV, el dissabte 28 de setembre, en què s’anuncia l’inici de la reforma del Magatzem Agrícola de Mirambell.

Com bé sabeu, este era un projecte de Compromís la passada legislatura. Sempre hem posat moltes energies en el que respecta a la recuperació del nostre patrimoni, sovint contra corrent, perquè hem trobat a faltar molt la complicitat dels demés partits. Estem segurs que este edifici serà un emblema per al poble i ens servirà per retrobar-nos amb el nostre passat.

Estem molt orgullosos del treball que férem la passada legislatura encara que siga ara quan es podran vore finalitzades moltes de les obres que vàrem projectar: Magatzem Agrícola, la Llar, el Trinquet, l’ampliació de l’escola…

La nostra sempre ha sigut la política de pluja fina, de fer les coses ben fetes sense pensar en el rèdit electoral. Per això, creguem, de veres, que la passada legislatura va ser molt productiva en tots els sentits i la majoria de les accions realitzades es mantindran perquè el poble les valora com a bones. Pensem que a la llarga, serem un referent de bona gestió i de seriositat a l’hora de governar.