Des de Compromís vàrem preguntar en el passat ple del 6 de maig sobre les gestions que s’estaven fent en relació a l’escola d’estiu i la convenciència o no, d’obrir la piscina municipal.

Com que l’equip de govern no ens sabé aclarir res eixe dia, vàrem presentar el dia 21 de maig, per registre d’entrada de l’Ajuntament, un escrit preguntant de nou sobre este tema. Doncs bé, ahir 28 de maig ens varen contestar, però sense aclarir-nos res, més que en la pròxima junta de portaveus que es convoque ja ens diran alguna cosa.

Pensem que esta resposta demostra que l’equip de govern fins al moment no ha previst res. Sobretot en el que respecta a l’escola d’estiu, pensem que ja han fet tard si volen obrir-la, donat que no s’ha iniciat cap gestió organitzativa de la mateixa.

Les famílies tenen dret a saber que va a passar i poder organitzar-se el període estival. Compromís volem denunciar des d’ací la falta de gestió de l’equip de govern quan es tracta de qüestions que poden resultar incòmodes i criticades, ells estan per a prendre decisions i a actuar amb celeritat front als problemes, no sols per a campanyes de promoció personal. Des de Compromís seguirem insistint sobre este tema i altres i a vore si després de la junta de portaveus podem informar-vos de més coses al respecte.