Des de Compromís Bonrepòs i Mirambell, i malgrat el pacte de governabilitat existent amb el PSPV, actualment a l’alcaldia, hem detectat una falta total de transparència i ocultació de documents i informació. Concretament els darrers dies, des del centre de salut, i de manera totalment casual, ens va arribar un document amb informació important sobre la situació del centre i de les seues treballadores.
El document va ser entregat a l’equip de govern al mes d’agost per registre d’entrada, dirigit a l’alcaldia, equip de govern, a tot el plenari i partits que conformen l’ajuntament. A hores d’ara, aquest document, no ens ha arribat per via oficial, qüestió que considerem molt greu, i fa perillar el pacte de governabilitat.
Per altra banda lamentem profundament que es falte a la veritat amb un tema tan important com és la salut dels veïns, veïnes i del personal del centre de salut. Per aquest motiu, no sols volem denunciar el fet que se’ns oculte informació, en aquesta i altres qüestions, també exigim solucions immediates, i la intervenció de la regidoria de Sanitat i l’alcaldia davant la Conselleria de Sanitat, per tal de millorar les condicions de treball del personal sanitari del nostre centre de salut, repercutint això de manera directa en una millor atenció a la salut i el benestar dels veïns i veïnes del nostre poble. Actualment és un tema que preocupa molt a la ciutadania i considerem que s’ha estat mentint sobre l’actual situació del centre de salut.