Arranca la Trobada d’escoles en valencià 2013 a Alboraia!

El diumenge 21 d’abril se celebra a Alboraia una nova edició de les Trobades d’escoles en valencià de la nostra comarca. Aquestes festes, nascudes del voluntarisme de mares, pares, alumnes i mestres, són una de les expressions més boniques d’estima per la llengua que tenim. Durant tota esta setmana són moltes les activitats paral·leles a la Trobada: entrega dels premis Sambori, exposició d’Estellés, sopar-homenatge, correfoc…

CARTELL TROBADA 13Des del Bloc-Compromís t’animem a participar de les activitats, segur que ho passaràs molt bé!

“la llengua pròpia del nostre poble és el valencià. En l’actualitat conviu amb altres llengües com el castellà, l’àrab, el búlgar, el rus, l’anglés, el francés… No hi ha cap llengua millor que una altra, però el valencià és la nostra i cal que l’oferim, com un xicotet tresor, a aquelles persones que encara no la coneixen. Visquem en valencià!”

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *