25 d’abril 2013: 306 anys després seguim en peu!

25abrilCompromisEl dia 25 d’abril és una data assenyalada al calendari dels valencians i valencianes. El dia simbolitza a la vegada una derrota amarga i la voluntat de resistir, d’estar orgullosos de seguir sent valencians i valencianes.

És per això que, tot i que no és un dia festiu al calendari laboral, moltes associacions el celebrem i aprofitem per recordar què som, d’on venim i cap on volem arribar.

Enguany, el Bloc Jove, ha llençat a la xarxa 2 vídeos molt encertats: un manifest on apareix la nostra companya Letícia Amigó com a secretària comarcal i l’altre, el que més recomanem és un vídeo explicatiu inclòs a la campanya País Valencià t’estime!

Si no l’has vist, fes-ho!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *