Compromís LGTB: Estima com vulgues, fem fora l’ LGTBfòbia!

Hui, 17 de maig és el dia internacional de lluita contra la l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia. Compromís per Bonrepòs i Mirambell, ens sumem a les mobilitzacions d’aquest dia recordant que al nostre poble hi ha un regidor condemnat per insults homòfobs que, hauria d’haver dimitit o estat cessat pel senyor alcalde.

Actituds tolerants amb persones homòfobes, donen ales a aquells/es que no creuen en la llibertat d’estimar a qui vulgues i com vulgues. Des del nostre col·lectiu exigim el seu cessament i que el nostre poble done exemple de tolerància zero amb l’homofòbia.

Si voleu llegir el manifest complet de la sectorial de Compromís LGTB amb motiu del 17 de maig, podeu fer-ho clicant ací

Condemna José Laguna

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *