24 anys després del seu naixement, la televisió pública del País Valencià ha estat assassinada, després de patir maltractes, manipulacions i altres. Canal 9, és una televisió que ha marcat generacions i moments molt bons que poc a poc el Partit Popular s’ha carregat i en els darrers anys s’ha convertit en el NODO del PP.

El TSJCV ahir va dictaminar que l’ERO que van executar en RTVV era il·legal. Hores després,  pres de la ràbia, com un xiquet que li han furtat una joguina, el president Alberto Fabra ha decidit tancar la RTVV perquè segons ellls, els corruptes que han generat 1300 milions d’euros de deutes, no els ix rentable, no poden mantindre la nostra televisió.

Aquest matí el president Alberto Fabra ha comparegut davant els periodistes, aquesta intervenció ha estat una ristra de mentides, demagogia , supèrbia i actitud altiva. També ha dit que el tancament és inegociable, s’ha burlat dels i les Valencianes i ha menyspreat als treballadors de RTVV. Tampoc ha parlat dels costos que suposarà tancar la nostra televisió, que segurament seran molts més grans dels que costa mantindre i readmetre als treballadors afectats per l’ERO.

Cal recordar que el mateix govern que avui està assassinant la nostra televisió s’ha gastat els diners en tonteríes, ha prevaricat i ha furtat de les arques públiques. Fabra ha fet demagogia diguent que o tancar RTVV o retallar en educació i sanitat. Però no ha pensat en deixar de furtar i de malgastar diners? Nosaltres paguem impostos que permeten mantindre tant la educació i la sanitat com la RTVV, per al que no tenim diners és per pagar visites del papa, fòrmula 1 i tantes altres xorrades, així com per cobrir d’or a l’arquitecte Calatrava. No oblidem tampoc que el govern Valencià (PP) té el major nombre d’imputats a les institucions de tot l’estat espanyol. Queda clar que, el problema no és Canal 9 el problema està en que s’han gastat els nostres diners en Louis Vuitton, en regalets i en altres coses que tots sabem que només han servit per enriquir els seus “amiguitos del alma”.

Nosaltres volem una televisió pública, en valencià i de qualitat, no volem una RTVV manipulada i maltractada, volem un canvi no un tancament. Ens ix més rentable el tancament dels polítics que ha malversat els fons públics que el tancament de RTVV, començant per vosté senyor Fabra i passant per Camps, Zaplana, Císcar i així podem seguir amb una llista inacabable.

Vergonya cavallers, vergonya.

Compromís per Bonrepòs i Mirambell tenim clar que #RTVVnoestanca i al proper plenari presentarem una moció per tal que l’ajuntament, en nom de tot el poble, manifeste el seu rebuig al tancament de la nostra ràdio i televisió.