2n intent: Carta a l’alcalde i regidors i regidores de l’equip govern

Vostés són militants i representants, en aquest cas a l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell del Partit Popular. Això implica que, encara que giren la cara i miren cap altre lloc, són còmplices de totes les barbaritats que ocorren en el País Valencià, i a l’estat espanyol des de que governa el seu partit.

Vostés s’apiaden de la gent del poble que ha quedat desnonada, tot sabent que és conseqüència directa de la mala gestió del seu partit polític.

També s’apiaden de la situació de gent discapacitada, però és que el seu partit els ha negat l’ajuda a la dependència a la que tenen dret perquè s’ha gastat les diners d’aquesta ajuda en tonteries o directament se l’han embutxacat els vostres amiguitos del alma.

Els nostres xiquets continuen en barracons esperant promeses falses que l’equip de govern va dir en campanya electoral. El seu partit ha tirat al carrer mestres que eren necessaris per a l’escola i s’ha gastat els diners de les beques de menjador en coses absurdes com aeroports sense avions.

Des de que governa el PP a València i a l’estat espanyol, el paro ha pujat en un milió de persones, hi ha famílies senceres sense treball, que han de recórrer a ONGs per alimentar-se mentre hi ha desenes i desenes de càrrecs del PP imputats per corrupció.

I així podríem seguir, una llista inacabable plena de ràbia e impotència. Són conscients del que fan? Del que recolzen? Del que està fent el PP? Si tingueren cor i dignitat, hui mateix deixarien de militar al partit, o almenys intentarien canviar-ho al nostre poble, que és on poden decidir, votant en contra de totes estes polítiques nefastes per a la gent. Ja està bé d’hipocresia i de mirar cap a una altra banda.

Senyor Traver, Senyora Sancho, Senyor Laguna, Senyora Trives, Senyora Pérez i Senyora Godino, tots i cadascun de vostés son còmplices i coresponsables de la situació que estem patint els ciutadans i ciutadanes de Bonrepòs i Mirambell.

(Aquest article s’ha enviat el dia 12 de novembre per a la seua publicació a El Poble, és la segona vegada que s’envia perquè a finals del mes de maig se’ns va demanar però mai es va imprimir el número que se’ns va dir que es publicaria en mes de juny, per fi s’ha publicat a la revista (més bé, pamflet del PP) El Poble del mes de desembre de 2013)

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *