Compromís Bonrepòs i Mirambell hem presentat una moció per al proper sobre el conflicte Israel-palestina perquè volem que l’ajuntament de Bonrepòs i Mirambell es posicione en contra de la violència que està exercint l’estat d’Israel contra la població civil palestina (ja ha suposat més de 1300 morts i 7000 ferits dels quals més d’un 75% són civils i un 20% infants). També demanem que el nostre ajuntament que es sume a la petició d’alto al foc immediat i indefinit i que sol·licite als govern espanyol que exigisca als organismes internacionals que posen en marxa de forma urgent totes les accions necessàries per trobar una solució justa al conflicte.

La “comunitat internacional” no pot mirar cap a una altra banda quan el govern d’Israel ha organitzat no una guerra, sinó un genocidi. Qui defensa la població civil de Gaza dels continus bombardejos? És una vergonya que s’acumulen morts i més morts i no s’haja proposat cap mesura a l’ONU per aturar la masacre.

Palestina és una nació de persones que mereixen viure dignament, lliures i en pau, com a qualsevol altra nació del món.

nota: El vídeo enllaçat és el documental “Més enllà del mur” dirigit per Josep Pitarch.

ManifestacioPalestina21juliol2014 copia

 

Nota 2: Al plenari celebrat el dia 30 de juliol de 2014, la moció presentada per Compromís Bonrepòs i Mirambell s’aprovà per unanimitat.