Els veïns i veïnes de Bonrepòs i Mirambell tindran accés al Bono Oro de l’EMT

Volem anunciar-vos  que molt prompte els veïns i veïnes de Bonrepòs i Mirambell (majors de 65 anys, pensionistes i discapacitats que complisquen determinades condicions) tindran accés a la targeta Bono Oro de l’EMT gràcies a l’acord al qual han arribat la nostra alcaldessa Rosella Antolí i l’alcalde de València Joan Ribó. L’acord contempla la firma d’un conveni pel qual es reconeixen els servicis que Bonrepòs i Mirambell ve prestant al veïnat de Cases de Barcena alhora que l’Ajuntament de València es compromet a:

 • Que les persones domiciliades/censades a Bonrepòs i Mirambell, tindran accés a la targeta BONO ORO, de l’EMT, en les condicions i requisits en que els subscriuen els de la ciutat de València.
 • Que el CEIP Mare de Déu del Pilar de Bonrepòs i Mirambell siga considerat escola de València a l’efecte d’accés a l’oferta educativa i d’oci que ofereix l’Ajuntament de València a les escoles de la ciutat.

L’aprovació d’este conveni es tractarà en el proper ple ordinari de l’Ajuntament, que tindrà lloc el dia 21 de novembre i s’espera que es puga fer efectiu en molt poc temps. Sols podem felicitar-nos totes i tots, perquè un acord d’estes característiques, era una reivindicació històrica  atés que Bonrepòs i Mirambell ha facilitat, durant molts anys, l’accés a servicis essencials sense contraprestació, al veïnat de Cases de Barcena.

Cal assenyalar que este acord no haguera segut possible sense la voluntat ferma dels nostres governants actuals, la qual cosa demostra que la col·laboració entre institucions no sols és possible sinó que és una acció prioritària dels governs del canvi, i com este acord demostra, pot redundar en la millora real de la vida de les persones.

Arxivat en: General

Comentaris

 1. Rosa diu:

  Estés son les coses que fan gran a un gobern, que es preocupa pero el seu poble ENHORABONA

 2. Carmen Navarro Real diu:

  Gracias, muchas gracias conseguir el bono oro de l’emt es un beneficio para todos.

 3. Adriá Martinez Martinez diu:

  Felicite al Ajuntament de Bonrepos i Mirambell, per fer realítat está reivindicasió histórica del nostre poblé. Vulg ecpressar el
  meu agriament i el de la meua familia. al Ajuntament que eu a fet posible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *