Rosella Antolí serà la nostra cap de llista a les properes eleccions municipals

El passat dissabte 10 de novembre, es va celebrar una assemblea del col•lectiu local i es va triar a Rosella Antolí, actual alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, com a cap de llista de Compromís per a les properes eleccions municipals. L’elecció de Rosella va realitzar-se per unanimitat. Els assistents varen mostrar la seua total confiança a l’hora de poder revalidar l’alcaldia del municipi en la persona de Rosella i així poder donar continuïtat a les polítiques mampreses esta legislatura.

Les nostres regidores, Rosabel, Mª Josep i Rosella, varen fer balanç de la seua gestió dins de l’equip de govern. Rosella va incidir sobre dos aspectes que ella pensa que han marcat un abans i un després des que varen assumir la responsabilitat del governar:

Primer, acabar amb les polítiques clientelars i els vicis dels governs anteriors per governar en favor de l’interés general, i segon, el fer política en majúscules, no buscant la foto i el rèdit polític sinó pensant a llarg termini aplicant polítiques transformadores de veritat que redunden en la millora de la vida de les persones i amb un full de ruta per a construir un projecte de poble més humà i més integrador, en definitiva, més habitable.

Algunes de les iniciatives concretes dutes a terme per les nostres regidores són:

– La baixada significativa i continuada de l’atur al llarg d’estos quatre anys, gràcies a les polítiques d’orientació laboral i promoció econòmica.

– La millora dels serveis socials municipals amb un augment de la plantilla i dels horaris d’atenció a la ciutadania i en concret les polítiques en favor de les persones amb risc d’exclusió social i les accions per millorar el benestar dels nostres majors. Destacar també les accions dutes a terme a favor de la igualtat com la redacció del Pla d’Igualtat i les campanyes a favor dels drets LGTBI i contra la violència masclista.

– La captació d’inversions gràcies a les polítiques de suport als municipis per part de la Diputació de València i la Generalitat amb les quals s’han reparat carrers, s’ha posat la gespa al camp de futbol, s’ha fet la pista coberta per a festes en el parc dels paellers, s’ha pogut  ampliar el cementeri la qual cosa resultava molt urgent, s’han canviat portes i finestres en el col·legi per millorar l’eficiència energètica, s’ha dissenyat l’Anell Verd de l’Horta que passa pel nostre poble, s’ha pogut contractar per part de l’Ajuntament personal tècnic necessari per impulsar nous projectes, etc.

– La millora de les polítiques mediambientals amb mesures d’estalvi energètic, recollida selectiva de residus (ecoparc mòbil), construcció del parc caní i campanyes de conscienciació ciutadana.

– La creació d’òrgans de participació ciutadana com el Consell Municipal de Cultura i la dinamització del Consell Agrari. La posada en marxa dels pressupostos participatius i l’execució d’inversions triades per la ciutadania. S’han implementat mecanismes per millorar la transparència com la publicació dels plenaris al web de l’Ajuntament, la publicació periòdica de l’estat d’execució dels pressupostos, etc.

– El suport a les associacions locals recolzant-los econòmicament per a què puguen desenvolupar projectes singulars a banda de les seues activitats diàries. Dinamització i publicitat de l’oferta cultural. La posada en valor de l’Escola d’Adults i l’ampliació de la seua oferta formativa. També s’han fet les gestions necessàries per a poder ampliar el col·legi a través del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

– S’ha avançat molt per a fer realitat un nou Pla General d’Ordenació Urbana que responga a les demandes d’un creixement més sostenible respectuós amb el patrimoni local. Abans que acabe l’any començarà el procés participatiu per a la seua elaboració.

– L’adquisició del magatzem agrícola de Mirambell que ha segut declarat Bé de Rellevància Local i que es rehabilitarà com a espai sociocultural i l’adquisició de la Llar parroquial que passa a ser un espai municipal i així ja es pot reformar.

– L’acord amb l’Ajuntament de València pel qual els veïns i veïnes del poble majors de 65 anys, pensionistes i discapacitats disposaran del Bono Oro, i pel qual també els escolars tindran accés gratuït a instal•lacions esportives i d’altres tipus de la ciutat de València.

– S’ha reduït significativament el deute de l’Ajuntament i s’ha controlat que els diversos àmbits de gestió municipal siguen eficients.

A continuació podeu trobar un recull de premsa dels mitjans que s’han fet ressò d’esta elecció:

L’alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, Rosella Antolí, reelegida candidata de Compromís al municipi

https://www.hortanoticias.com/lalcaldessa-de-bonrepos-i-mirambell-rosella-antoli-reelegida-cap-de-llista-de-compromis-per-a-les-municipals/

https://www.levante-emv.com/horta/2018/11/13/rosella-antonli-repite-candidata-compromis/1794675.html

https://www.lasprovincias.es/horta-morvedre/rosella-antoli-reelegida-2018111400380

 

Arxivat en: assemblea, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *