La Llar per al poble: l’Ajuntament adquirix en propietat el local per tal de poder-lo rehabilitar integrament

L’any 2016 una sentència judicial per denúncia d’un veí, va obligar el tancament de l’auditori de la Llar parroquial ja que no complia les mínimes condicions d’aïllament acústic. Des de l’inici de la legislatura, hem estat treballant en una solució satisfactòria que permetera a l’Ajuntament abordar l’acondicionament de l’espai atés que el propietari del local era la parròquia.

Gràcies a la implicació del Consell Municipal de Cultura, que es va crear el 2015, amb la finalitat d’assessorar a la regidoria de Cultura en esta materia i en el qual estan representades persones nomenades per totes les associacions culturals locals, l’Ajuntament va encomanar als tècnics municipals la redacció d’un pla director per valorar la inversió necessària per a rehabilitar íntegrament el local.  Després d’unes negociacions molt llargues amb l’arquebisbat de València s’ha aconseguit arribar a un acord pel qual la Llar passarà a ser de propietat municipal per mitjà de la permuta d’un solar. Així mateix, gràcies a les ajudes corresponents als PEPOS 2018, que atorga la Diputació de València, molt prompte podrem començar les obres de rehabilitació.

L’aprovació de la permuta entrarà en l’ordre del dia del proper Ple Ordinari de l’Ajuntament que tindrà lloc el dia 21 de novembre de 2018. Ens agradaria que ens poguèreu acompanyar eixe dia i compartir un moment tan trascendental ja que la rehabilitació de la Llar resulta essencial per al desenvolupament de les activitats que realitzen les nostres associacions culturals i és un anhel col·lectiu el poder-ho dur a terme.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *