El passat dia 12 de setembre representants de tots els col·lectius de Compromís dels pobles de les vores del Carraixet ens vam reunir al Pont Sec per comprometre’ns a defensar el Carraixet com a espai natural, a fomentar els seus valors paisatgístics, biològics i patrimonials i a denunciar totes les agressions que pateix de forma sistemàtica.

Ens van acompanyar Joan Baldoví,  diputat de Compromís al Congrés dels diputats que presesentà una esmena als pressupostos generals de l’estat per demanar una inversió per adequar les vores del barranc com a via verda amb ombres, zones accessibles i indicacions turístiques i zones de descans a més d’eliminar les zones perilloses per a la circulació de ciclistes i vianants. Si mires el vídeo adjunt podràs escoltar a Joan Baldoví citant aquesta esmena al minut 5:30 de la seua intervenció al Congrés el dia 16 de setembre.

A més de Joan Baldoví també va assistir Graciela Ferrer (diputada a les Corts Valencianes) que també es va comprometre amb el Carraixet.

 

Baldo3 BAldo2 Baldo4 baldo5 Baldo1

La trobada reivindicativa va ser notícia al Levante-emv el diumenge dia 13 de setembre.

Levante_ViaVerdaCarraixet